Dotaz

Zde se můžete ptát na piercing bradavek

Moderátoři: kanar, drPunky

Dotaz

Příspěvekod Sniffi » pát říj 23, 2009 1:59 pm

Zdravim, mam prosim otazku, v cervenci jsem si nechal pichnout pierc do bradavky, hojeni probiha jako na houpacce, jsou dny kdy je to uplne v pohode, pak jsou dny kdy je bradavka zvetsena, nebo vetsinu casu zdurela. Posledni dva dny se na to nedalo divat, delal se mi pres jednu dirku stroupek, tak jsem se rozhodl ze ho rano vyndam, kdyz jsem pred chvili prisel ze skoly, tak jsem se rozhodl ze si dam piercing zpatky, ptz bradavka uz vypadala lepe. Ale kdyz jsem chtel pierc prostrcit, neco mi tam kladlo odpor, pochyboval jsem ze to bude tkan, nejsem superhrdina abych mel takovou regeneraci a kdyz jsem na to trosku pritlacil tak mi z druhe dirky vylezlo neco, co vypadalo jako uzka hadicka z materialu ze ktereho se delaji "lekarske rukavice". Melo to tam byt? nebo nemelo? Ma zrovna tohle vliv na tu nestabilitu v hojeni?
Doufam ze je to alespon trosku pochopitelne a ze se mi dostane nejakych informaci, ktere mi pomuzou tohle objasnit.
Vim ze jsem se mel o tomhle informovat mnohem drive, ale myslel jsem si ze je to bezne, kdyz se udava takova doba hojeni.
Diky
Sniffi
nu kid

Příspěvekod drPunky » pon říj 26, 2009 12:49 pm

Bradavka se hojí poměrně dlouho, většinou okolo půl roku a dýl, takže neni divu, že tě zlobí. Samozřejmostí je důkladná každodenní péče. Nepíšeš jakym způsobem se o piercing staráš. Rozhojenej piercing, kor v bradavce, kde je kůže silnější, se stahuje doopravdy rychle, takže se nedivim, že si měl problém dostat šperk zpátky. Taky je otázka, jakej typ šperku tam máš. Je jasný že šperk se závitem se ti tam bude vracet daleko hůř než například ball closure ring. To co si viděl vylejzat z druhý strany je piercing. Piercing sám o sobě je nově vytvořená tkáň, dutinka, která propojuje dva body-vpichy. Pokud si zatlačil moc, piercing prasknul a vylez z druhý strany.

Popiš mi jakym způsobem se o svůj piercing staráš
drPunky
ol'dog

Zpět na Piercing bradavek-Nipple Piercing