Nuno Costah v Praze

Pozdravit kámoše, zatetovat si a udělat pořádnej street art! Nuno vyzdobil Prahu svými motivy

Nuno Costah se narodil roku 1982. Graffiti a streetartu se začal věnovat od roku 1998 a aktivně se taky účastnil několika výstav, jak těch autorských, tak i společných projektů. Jeho malby najdete především v ulicích Porta, kde žije. Tetuje od roku 2008, nejvíce času tráví cestováním a tetováním v různých evropských městech. Jeho barevný styl by se dal popsat jako vodovky/akvarel a barevné ilustrace.

"Praha je překrásná! Je to asi jedno z nejkrásnějších měst, co jsem v Evropě viděl. Fakt jsem si to užil, objevoval nejen město, ale i okolí Prahy. Všude je cítit skvělá atmosféra a spousta různých světů, od těch undergroundových až po ty, co jsou v krásných zahradách. Vylepil jsem v ulicích nějaký nálepky a bylo to celý skvělý, protože lidi na to dobře reagovali.

Bylo to krátké, ale stálo to za to!"

Koukněte na Nunovo umění

Nuno Costah, born in 1982, started graffiti and street art in 1998 and has participated in several art exhibitions, both individual and collective projects. His paintings can be found mainly in the street of Porto, where he lives. Tattoo artist since 2008, he spends most of his time travelling and tattooing between different european cities. His tattoo style can be described as fluid and colorful illustrations.

"Prague is such a lovely city, probably one of the most beautiful I've seen in Europe, and I had a wonderful time there, exploring the city but also the countryside. The city has a good vibe with a lot of different universes, with underground clubs or nice gardens. I pasted up a lot of stickers in the streets and it was all fine, people interacted positively with it.

It was a short stay but really worth it!"

See more Nuno's art