Tattoo Grand Prix

V Brně nuda nebyla. Na nultém ročníku Brněnské Tattoo Grand Prix to žilo už od rána. Lidí byly davy, ale v tak velkém areálu to ničemu nevadilo. Fajn bylo, že část programu probíhala nejen uvnitř, ale současně i venku, takže se ty davy měly pořád kam přelévat. No a taky když tě začalo to vrčení strojků nebo vedro v patře štvát, mohl ses vydat ven nejenom na panáka, ale i na nějakej ten program.

Celý víkend byla na výstavišti skvělá atmosféra a když jsme zrovna netetovali, bylo pořád na co koukat, takže jsme si to užili taky. Zajímaly nás hlavně soutěže, nejen kvůli zajímavým umělcům kterých se sešlo opravdu hodně, ale taky díky novým kategoriím, do kterých se mnohem lépe přihlašovaly práce. Určitě nezapomenem na skvělej oldschoolovej hrudník s lodí a přísným řetězem (kdo zná autora?), na ten solidní pokerface modela, kterýmu dělala Adina a Kubec z Wolftown celej hrudník nespočet hodin, nebo třeba ta nádherná real medůza od Lissa Amer. Největší radost ale samozřejmě máme z 2. místa v kategorii Graphic Art - Abstract ve které se umístil náš Filip.

Organizátoři měli akci promyšlenou do detailů a to včetně cen, které korespondovaly s celkovým vizuálem konvence. Oproti tradičnímu broušenému sklu s motivem tribalu byl kovový jezdec na strojku příjemnou změnou. Potěšily i menší ceny pro modely. Chválíme skvělou komunikaci a velkou ochotu se vším pomoct a třeba nám i na poslední chvíli nasdílet volné motivy na facebook, když nám vypadl model .) Fajn byla taky hudba, která asi i díky venkovnímu programu nebyla nijak otravná ani příliš hlasitá. Dokonce si troufám tvrdit, že ani jednou nehráli Kabáti. Taky jsme měli radost z poměrně bohatého výběru jídla včetně bezmasých alternativ.

Bylo to super, velký dík organizátorům, našim statečným modelům a všem, co nás přišli pozdravit!

Text & foto: TerkaTetris

Follow Tattoo Grand Prix